Sherwood Forest Visitors Centre

London-based architects Make created the winning design for the Sherwood Forest Visitor Centre (yes, that Sherwood Forest ). While obviously pumping up the drama in order to draw upon a child’s greatest treehouse fantasy, this is decidedly grown up architecture too. It redefines contextually-sensitive architecture, sustainable architecture, and destination architecture all at once. Lets face it – every twelve year old boy would want to try and climb this thing if it ever got built. I’m thinking i’d have a go myself!

Check out Make’s website at:

http://www.makearchitects.com/

Advertisements

~ by gakka30 on December 16, 2008.

One Response to “Sherwood Forest Visitors Centre”

  1. Well it looks like it would be better for the Pick up stick visitor center.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: